суботу, 22 травня 2021 р.

Онлайн навчання магістрів у фаховій школі

Студенти спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки гр. ОПНм-11 Горолюк Олександр, Димарчук Оксана, Сахарчук Павло та Карпюк Тетяна пройшли онлайн навчання у Центрі здоров’я та розвитку «Коло сім’ї».

Навчальні зустрічі із фахівцями проводяться в межах україно-швейцарського проєкту «Психічне здоров’я для України» за підтримки Швейцарії, а також Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України.
«Коло Сім’ї» – це спеціалізований центр, що працює у концепції супроводу особи та членів її родини впродовж усіх етапів життєвого циклу. Мета Центру допомогти дітям з порушеннями психологічного розвитку та поширеними психічними розладами і їх батькам, надаючи якісну, сучасну, комплексну допомогу у відповідності до міжнародних стандартів.  
Студенти пройшли вебінари за такими темами:

1.                Горолюк Олександр – «Інклюзивне навчання: міжнародний досвід впровадження у освітньому просторі» (Лектор Мішель Хені), 6 год. теорії і 2 год. практики. Сертифікат виданий 21.03.2021 р.


2.                Димарчук Оксана – «Сучасні стандарти інклюзивного супроводу дітей з особливими потребами» (Лектори Мішель Хені та Емі Хенреді), 6 год. теорії і 2 год. практики. Сертифікат виданий 22.05.2021 р.



3.                Сахарчук Павло – «Сучасні стандарти інклюзивного супроводу дітей з особливими потребами» (Лектори Мішель Хені та Емі Хенреді), 6 год. теорії та 2 год. практики. Сертифікат виданий 16.03.2021 р.; «ABA-терапія: модель застосування поведінкового керівництва у роботі з дітьми з розладами розвитку» (Лектор Комі Штамп), 6 год. теорії і 2 год. практики. Сертифікат виданий 19.03.2021 р.




4.                Карпюк Тетяна – «Сучасні стандарти інклюзивного супроводу дітей з особливими потребами» (Лектори Мішель Хені та Емі Хенреді), 6 год. теорії і 2 год. практики. Сертифікат виданий 15.03.2021 р.; «ABA-терапія: модель застосування поведінкового керівництва у роботі з дітьми з розладами розвитку» (Лектор Комі Штамп), 6 год. теорії і 2 год. практики. Сертифікат виданий 16.03.2021 р.



З детальною інформацією про вебінари можна ознайомитися за посиланням: URL: https://k-s.org.ua/online-specialists/

Немає коментарів:

Дописати коментар